+316 51 99 59 50

08:00 - 17:00

info@hoogervorstdakwerk.nl

Contact via de mail

Dakbedekking monumentale panden

Hoogervorst Dakwerk heeft jarenlange ervaring in Leiden. Iedereen die de Leidse binnenstad kent, kent de iconische monumentale panden van de stad. Ook deze monumentale huizen moeten voorzien worden van dakbedekking of hebben renovaties nodig. De ervaring die Hoogervorst Dakwerk in Leiden en omgeving op heeft gedaan voor wordt nu gebruikt om in de omgeving monumentale panden te voorzien van dakrenovaties. Op deze pagina leest u alles over het isoleren van monumentale panden, dakrenovaties voor monumentale panden, subsidies en natuurlijk dakbedekking voor monumentale panden.

Dakbedekking monumentaal pand

Monumentaal pand isoleren

Juist bij monumentale panden valt er veel winst te behalen door de juiste isolatie toe te passen. De oude panden zijn niet gemaakt met een duurzaam keurmerk in gedachten. Hoogervorst Dakwerk isoleert zowel de binnen- als buitenzijde van monumentale panden met een schuin/hellend dak.

Als u eigenaar bent van een monumentaal pand bent u verbonden aan meer vergunningen voor isolatie of renovatie dan niet-monumentale panden. Deze vergunningen moeten enkele weken tot maanden voor de isolatie aangevraagd worden.

Afhankelijk van het soort monumentale pand kan er een keuze voor isolatie gemaakt worden. Hoogervorst dakbedekkingen zorgt altijd voor behoud van aangezicht. Dit betekent onder andere het dak na de isolatie niet meer dan 5 centimeter af mag wijken van de oude situatie.

Dakrenovatie monumentaal pand

Dakrenovaties bij monumentale panden gaat net als isolatie iets anders dan reguliere huizen. Dit omdat er meerdere vergunning aangevraagd moeten worden en het dak in dezelfde staat terug moet worden gezet. Hoogervorst Dakwerk is gespecialiseerd in dakrenovaties bij monumentale panden met pannendaken en leien daken. Voor zowel inspectie als onderhoudt kunt u vrijblijvend een gratis offerte aanvragen.

Subsidies voor dakrenovaties en isolatie monumenten

Als eigenaar van een monumentaal pand staat u er bij een renovatie of isolatie gelukkig niet alleen voor. De overheid komt u tegemoet met verschillende subsidies. Meer informatie over de subsidies voor dakrenovaties en isolatie bij monumenten vindt u op Rijksoverheid.nl.

Dakbedekking voor monumentaal pand

Het is moeilijk om een standaard prijs te geven voor een dakrenovatie of isolatie bij een monumentaal pand. Omdat de prijs van veel verschillende factoren afhankelijk is, wordt een prijsopgave gemaakt aan de hand van uw persoonlijke situatie. Graag een vrijblijvende gratis offerte opvragen? Neem dan direct contact op met Hoogervorst Dakwerk.

Contact

We denken graag met u mee