+316 51 99 59 50

08:00 - 17:00

info@hoogervorstdakwerk.nl

Contact via de mail

Dakdekker Leiden

Hoogervorst Dakwerken is een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf dat onder andere in Leiden werkzaam is. Voor een vakkundige dakdekker bent u bij Hoogervorst Dakwerk aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u een overzicht van de werkzaamheden die uitworden gevoerd in Leiden.

Dakdekker

Dakbedekkingen Leiden

Hoogervorst Dakwerk werkt met een ruim aanbod aan dakbedekkingen. De meest voorkomende vorm van dakbedekking in Leiden bestaat uit keramische dakbedekking. Deze vorm bestaat uit aardenwerken dakpannen die zorgvuldig op het dak gelegd worden. Keramische dakbedekking is verkrijgbaar in meerdere kleuren, vormen en uitvoeringen.

Naast keramische daken zijn bitumen of dakleren daken zeer populair in Leiden. Vooral bij platte daken is dit een verstandige keuze. Naast de bekende rollen bitumen dakbedekkingen werken wij ook met bitumenleien. Hoogervorst Dakwerk helpt u graag bij het uitkiezen van de beste vorm van bitumen dakbedekking.

Andere bekende vormen van dakbedekkingen zijn kunststof of PVC, leien dakbedekking”, een zinken dak” en de steeds populairder wordende variant: EPDM. Naast de bekendere varianten is ook het groendak in trek. Bij deze vorm wordt een plat dak bedekt met vegetatie zoals grassen, vetplanten of zelf struiken en bomen. Naast het feit dat een groendak CO2 uit de lucht filtert, voorziet het ook van een natuurlijke isolatie. De gemeente Leiden biedt subsidies voor groene daken aan tot wel €25,- per vierkante meter groen dak!

Dakreparatie Leiden

Voorkomen is beter dan genezen, maar helaas moeten ook daken soms gerepareerd worden. Hiermee wordt nog meer schade, zoals lekkages en houtrot, voorkomen. Hoogervorst Dakwerk repareert en restaureert dakbedekkingen in Leiden. Voor meer informatie kijkt u op de daklekkage pagina.

Dakisolatie Leiden

Het isoleren van uw dak brengt u op de lange termijn vele voordelen. Zo bespaart u flink op uw energierekening doordat minder warmte verloren gaat via het dak. In slecht geïsoleerde panden gaat tot wel 25% van de gestookte warmte verloren. Hoogervorst Dakwerk isoleert zowel platte- als hellende/schuine daken in Leiden en omgeving. Kijk op de dakisolatie pagina voor meer informatie.

Dakbedekking monumentaal pand Leiden

De binnenstad van Leiden staat vol met monumentale panden. Bij deze huizen is het plaatsen van de juiste dakbedekking cruciaal. Bij reparaties en restauraties moet rekening gehouden worden met de materialen en de looks van het dak, dit mag niet afwijken. Hoogervorst Dakwerk heeft jarenlange ervaring met dakbedekking bij monumentale panden. Vraag gratis een offerte aan voor informatie over het dak van uw monumentale pand.

Gratis offerte dakdekker in Leiden

Omdat Hoogervorst Dakwerk werkzaam is in de omgeving van Leiden kunnen wij eenvoudig langskomen om de situatie te bekijken. Bij deze inspectie luisteren we goed naar uw voorkeuren zodat een gepaste offerte opgesteld kan worden. Graag meer informatie over wat een dakdekker in Leiden kost? Vraag dan gratis een offerte aan!

dakdekker

Contact

We denken graag met u mee