+316 51 99 59 50

08:00 - 17:00

info@hoogervorstdakwerk.nl

Contact via de mail

Dakinspectie bedrijven Leiden

Dakinspectie bedrijven Leiden

Een dakinspectie van uw bedrijfspand in regio Leiden nodig? Hoogervorst Dakwerk is uw expert voor dakinspectie, dakreparatie, dakonderhoud en complete dakbedekking in regio Leiden. Het team van Hoogervorst Dakwerk inspecteert het dak van uw bedrijfspand nauwkeurig, en aan de hand daarvan komen wij met een plan van aanpak zodat wij u van a tot z ontzorgen. U heeft Hoogervorst Dakwerk nodig als het gaat om dakwerk voor uw bedrijfspand.

Wij zijn een expert in dakwerk

Wij gaan geen enkele opdracht uit de weg en weten waarover we praten. Wij zijn een expert in dakwerk. Bij Hoogervorst Dakwerk zit u goed voor een dakinspectie voor bedrijven in regio Leiden. Nadat wij het dak zijn opgegaan voor een inspectie, bieden wij u een passend onderhoudscontract aan voor uw dakwerk.

Dakinspectie bedrijven Leiden
Dakinspectie bedrijven Leiden

Van a tot z, het hele pakket

Hoogervorst Dakwerk werkt voornamelijk voor en met bedrijven. Bij alle voorkomende daken voeren wij een dakinspectie, reparaties en regulier onderhoud uit. Tevens zijn wij gespecialiseerd in daklekkage, dakisolatie, nokvorsten en lood- en zinkwerk. Maar ook dakbedekking aan monumentale panden is een karwei dat wij doen. Waar u ons ook voor inschakelt, wij helpen u graag in Leiden en regio. Wij zijn vakkundig, precies en snel. Of de klus nu groot of klein is, Hoogervorst Dakwerk weet alles van dakwerk!

Wij komen graag even langs

U kunt contact met ons opnemen voor een dakinspectie, zodat u verzekerd bent dat het dak van uw bedrijfspand in orde is. Nadat wij een grondige dakinspectie hebben uitgevoerd, gaan wij voor u een passend plan van aanpak maken en bieden aan de hand daarvan het meest voordelige onderhoudscontract aan.  Wij zijn in uw regio de beste, en we weten wat wij doen!

Een onderhoudscontract

Wij bieden u graag een onderhoudscontract aan zodat u geen omkijken meer heeft naar uw dakwerk. Wij voeren eerst een dakinspectie uit en het plan van aanpak wordt volledig afgestemd op uw wensen, de mogelijkheden en ons advies.  Wij zijn het bedrijf als het gaat om dakonderhoud voor bedrijven in regio Leiden. Wij hebben oog voor detail, zijn proactief en eerlijk tegen onze klanten.

+31(0)6 51 99 59 50

info@hoogervorstdakwerk.nl