+316 51 99 59 50

08:00 - 17:00

info@hoogervorstdakwerk.nl

Contact via de mail

Dakreparatie bedrijven Den Haag

Dakreparatie bedrijven Den Haag

Zoekt u een bedrijf met ervaring dat dakreparaties voor uw bedrijven in regio Den Haag kan uitvoeren? Zoekt u niet verder, want Hoogervorst Dakwerk is een bedrijf dat gespecialiseerd in dakwerk. Wij staan synoniem aan kwalitatief goed dakwerk. Wist u dat wij naast reparaties aan uw dakwerk ook regulier onderhoud en een complete dakbedekking kunnen doen?  

De eerste stap

De eerste stap is een dakinspectie laten uitvoeren om te bekijken of het dakwerk van uw bedrijfspand in orde is. Na de analyse van uw dakwerk maken wij een plan waarin wij de problemen beschrijven en wat de mogelijkheden zijn om deze op te lossen. U bent bij Hoogervorst Dakwerk aan het goede adres als het gaat om het vakkundig repareren van uw dakwerk. Dakreparatie voor bedrijven in regio Den Haag laat u over aan ons!

Dakreparatie bedrijven Den Haag
Dakreparatie bedrijven Den Haag

Dakreparatie bedrijven Den Haag is ons vak

Bij Hoogervorst dakwerk zit u goed voor zowel grote of kleine reparaties aan het dakwerk van uw bedrijfspand. Denkt u eens aan stormschade of een lekkage. Als u er niets aan laat doen, kunnen de problemen nog ernstiger worden waardoor er onveilige situaties kunnen ontstaan. Hoogervorst Dakwerk analyseert het dakwerk en geeft u vervolgens een passend advies. 

Hoge kosten vermijden

Wat uiteraard niet onbelangrijk is, zijn de kosten waar u mee te maken krijgt bij een dakreparatie. Als er schade ontstaat door bijvoorbeeld een storm of veel regen. Er bestaat een reële kans dat u deze kosten kunt verhalen bij uw verzekeraar. Hoogervorst Dakwerk werkt samen met aannemers uit Den Haag om tot het beste resultaat te komen. Samen kunnen we kijken hoe we de kosten zo laag mogelijk kunnen houden.

Afspraak kost niets

Als wij bij u op locatie komen, gaan wij eerst een uitgebreide analyse uitvoeren om te bekijken wat de schade is. Dan kijken we wat de mogelijkheden zijn om deze te verhelpen.  Hierna maken wij een passend plan van aanpak. Wij werken snel efficiënt.

+31(0)6 51 99 59 50

info@hoogervorstdakwerk.nl