+316 51 99 59 50

08:00 - 17:00

info@hoogervorstdakwerk.nl

Contact via de mail

Dakreparatie bedrijven Wassenaar

Dakreparatie bedrijven Wassenaar

Dakreparatie bedrijven Wassenaar? Wanneer blijkt dat er wat aan het dakwerk van uw bedrijf scheelt, kunt u voor een dakreparatie in regio Wassenaar aanbellen bij Hoogervorst Dakwerk. Wij zijn namelijk specialisten in dakwerk. Naast dat wij reparaties aan uw dakwerk kunnen uitvoeren, doen wij ook (regulier) onderhoud en complete dakbedekking van begin tot eind. Wij gaan eerst een grondige dakinspectie uitvoeren om te bekijken of het dakwerk van uw bedrijfspand in orde is. Stuiten wij op problemen aan uw dakwerk, dan maken wij een plan waarin wij de problemen beschrijven en wat de mogelijkheden zijn om deze te op te lossen. U bent bij Hoogervorst Dakwerk aan het goede adres als het gaat om het vakkundig repareren van uw dakwerk.

Dakreparatie bedrijven Wassenaar
DDakreparatie bedrijven Wassenaar

Zowel kleine als grote reparaties - dakreparatie bedrijven Wassenaar

Zowel kleine als grote reparaties voeren wij vakkundig en nauwkeurig uit. Bij Hoogervorst Dakwerk zit u goed voor een dakreparatie voor uw bedrijven in Wassenaar. Het kan voorkomen dat bij een storm of ernstige regenval uw dakwerk schade oploopt. Als u er niets aan laat doen kunnen de problemen ernstiger worden en het kan bovendien gevaarlijk zijn als u uw dakwerk niet laat onderhouden. Bij Hoogervorst Dakwerk sporen wij de problemen op om vervolgens een passend advies te geven. Wij bieden iedere klant een op maat gemaakt onderhoudscontract aan voor het dakwerk wanneer het om bedrijven in regio Wassenaar gaat.

Wat zijn de kosten voor een dakreparatie?

Niet geheel onbelangrijk zijn de kosten om het dakwerk van uw bedrijfspand te laten repareren. Als er schade ontstaat door bijvoorbeeld een storm of veel regen, bestaat er een grote kans dat u deze kosten kunt verhalen bij uw verzekeraar. Wij proberen altijd een manier te bedenken hoe wij uw dakwerk het beste kunnen repareren én we denken mee hoe wij de kosten zo minimaal voor u kunnen houden.

Vrijblijvende offerte

Nadat wij een uitgebreide dakinspectie hebben uitgevoerd, gaan wij voor u een plan van aanpak maken waarbij een passende en vrijblijvende offerte voor u wordt opgesteld. Andere klanten die u zijn voorgegaan zijn tevreden over Hoogervorst Dakwerk als het gaat om dakreparatie bij bedrijven in Wassenaar en omgeving. 

+31(0)6 51 99 59 50

info@hoogervorstdakwerk.nl