+316 51 99 59 50

08:00 - 17:00

info@hoogervorstdakwerk.nl

Contact via de mail

Dakreparatie bedrijven Zoetermeer

Dakreparatie bedrijven Zoetermeer

Een dakreparatie aan uw bedrijfspand in Zoetermeer of omgeving nodig? Hoogervorst dakwerk is een specialist in dakwerk. Naast dat wij reparaties aan uw dakwerk uitvoeren doen wij ook (regulier) onderhoud en complete dakbedekking van begin tot eind. Wij zijn gecertificeerd en gekwalificeerd, geen enkele klus kan groot genoeg zijn!

Vakkundige reparaties

Wij voeren eerst een dakinspectie uit om te bekijken wat de eventuele schade van het dakwerk is. Vinden wij problemen aan uw dakwerk dan maken wij een plan waarin wij de problemen beschrijven en wat de mogelijkheden zijn om deze te op te lossen. Hoogervorst Dakwerk is hét bedrijf als het gaat om dakreparatie voor bedrijven in regio Zoetermeer. Wij zijn vakkundig en repareren uw dakwerk naar behoren.

Dakreparatie bedrijven Zoetermeer
Dakreparatie bedrijven Zoetermeer

Dakreparatie bedrijven Zoetermeer - Dakreparatie in alle maten

Zowel kleine als grote reparaties voeren wij vakkundig en nauwkeurig uit. Bij Hoogervorst Dakwerk zit u goed voor iedere dakreparatie in alle maten. Het kan voorkomen dat bij een storm of ernstige regenval uw dakwerk schade oploopt. Als u er niets aan laat doen, kunnen de problemen een stuk ernstiger worden en het kan ook nog eens gevaarlijk zijn als u uw dakwerk niet laat onderhouden. Hoogervorst Dakwerk spoort problemen op om vervolgens een gepast advies te geven, zodat u en uw medewerkers veilig en droog blijven.

Kosten dakreparatie

De kosten om het dakwerk van uw bedrijven in regio Zoetermeer te laten repareren kunnen hoog oplopen, als er schade ontstaat door bijvoorbeeld een storm of veel regen. Er bestaat een grote kans dat u deze kosten kunt verhalen bij uw verzekeraar, maar wij proberen altijd een manier te bedenken hoe wij de kosten zo minimaal kunnen houden.

Vrijblijvende offerte

Nadat wij een uitgebreide dakinspectie hebben uitgevoerd gaan wij voor u een plan van aanpak maken. Wij werken snel, precies en zorgen voor een passende en vrijblijvende offerte. Andere klanten gingen u voor en zijn tevreden over Hoogervorst Dakwerk als het gaat om dakreparatie bij bedrijven in Zoetermeer of omgeving. 

+31(0)6 51 99 59 50

info@hoogervorstdakwerk.nl