+316 51 99 59 50

08:00 - 17:00

info@hoogervorstdakwerk.nl

Contact via de mail

Offerte aanvragen

Offerte of intake gesprek aanvragen

Omdat het voor veel mensen moeilijk is om zelf het dak op te gaan, biedt Hoogervorst Dakwerk de optie om een gratis offerte aan te vragen. Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u een e-mail sturen naar info@hoogervorstdakwerk.nl of onderstaand contactformulier invullen.

Hoogervorst Dakwerk

Schade aan uw dak is niet alleen heel vervelend, als het niet op tijd gerepareerd wordt kan het zorgen voor veel (financiële) schade. Hoogervorst Dakwerk is snel ter plaatse om vakkundig het probleem op te lossen.

Hoogervorst Dakwerk is een specialist op het gebied van dakbedekking, het verhelpen van daklekkages en dakisolatie. We werken secuur om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met de oplossing die nodig is voor uw dak.

Hoogervorst Dakwerken

De reparatie van een daklekkage door bijvoorbeeld een storm kan u heel veel geld besparen. Wanneer een lekkage verergert, veroorzaakt dit nog meer schade dan een beginnende lekkage.

Hoogervorst Dakwerk heeft jarenlange ervaring in Leiden. Iedereen die de Leidse binnenstad kent, kent de iconische monumentale panden van de stad.

Warme lucht stijgt. Via een slecht geïsoleerd dak kan daarom veel warmte ontsnappen. Dit is zonde, want het betekent dat u voor niets stookt. Het investeren in dakisolatie kan u dus op de lange termijn een grote besparing opleveren.

Veel mensen denken dat dakdekkers alleen met dakleer of keramische daken werken. Echter zijn nokvorsten, lood- en zinkwerken voor dakdekkers ook van groot belang.