+316 51 99 59 50

08:00 - 17:00

info@hoogervorstdakwerk.nl

Contact via de mail

Lood en zinkwerk

Veel mensen denken dat dakdekkers alleen met dakleer of keramische daken werken. Echter zijn lood- en zinkwerken voor dakdekkers ook van groot belang. Denk hierbij bijvoorbeeld aan afwerkingen van dakranden, regenpijpen en goten. Op deze pagina vindt u alles over lood- en zinkwerk voor dakbedekking.

Zinkwerk dakdekker

Waarom lood- en zinkwerken?

Zink wordt niet alleen als dakbedekking vaak toegepast, ook voor afwerkingen is het uitermate geschikt. Dit vanwege het duurzame karakter van het metaal. Zo is het materiaal zeer duurzaam omdat het tot wel 30 jaar meegaat. Daarnaast kan het goed tegen water, wat belangrijk is bij de afvoer van regenwater. Dakdekkers gebruiken daarom graag zink om daken te repareren en lekkages te voorkomen.

Lood wordt al veel langer gebruikt door dakdekkers dan zink. Tegenwoordig wordt het vooral gebruikt om vocht buitenshuis te houden. Net als zink heeft lood ook een zeer lange levensduur. Zowel lood als zink kunnen gerecycled worden wanneer de levensduur erop zit.

Lood- en zinkwerk voor uw huis

De prijs van lood- en zinkwerk is moeilijk te bepalen omdat er veel factoren deze prijs bepalen. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van het dak, de keuze in lood en zink en de moeilijkheidsgraad van het dak. Wilt u graag weten wat lood- en zinkwerk voor uw huis zou kosten? Vraag dan vrijblijvend een gratis offerte aan bij Hoogervorst Dakwerk. Wij zijn voornamelijk in Voorschoten, Leiden, Wassenaar en Oegstgeest werkzaam, maar kunnen ook in de omgeving aan de slag!

Zinkwerk

Contact

We denken graag met u mee