+316 51 99 59 50

08:00 - 17:00

info@hoogervorstdakwerk.nl

Contact via de mail

Nokvorsten worden door dakdekkers gebruikt om de nok of rand waar twee zijden dakpannen bij elkaar komen af te dekken. Voor hellende daken is dit de bovenkant van het dak. Zonder nokvorst zou water gemakkelijk naar binnen kunnen stromen en verliest de dakbedekking stevigheid. Omdat de nokvorst zo veel invloed uitoefent op het gehele dak kan een beschadigde nokvorst voor veel schade zorgen. Hoogervorst Dakwerk verzorgt nokvorst reparaties in onder andere Leiden, Voorschoten, Wassenaar en Oegstgeest. Op deze pagina leest u alles over nokvorsten.

Nokvorsten

Nokvorsten herstellen of repareren

Regen, storm en andere weersomstandigheden kunnen ervoor zorgen dat nokvorsten beschadigen of verplaatst worden. Als dit gebeurt zijn de dakpannen die hieronder liggen gelijk een stuk vatbaarder voor diezelfde weersomstandigheden. Hoogervorst Dakwerk inspecteert de bestaande nokvorsten om het probleem vast te stellen en vanuit deze analyse de beste oplossing uit te werken. Afhankelijk van de situatie kan het verstandiger zijn om de gehele nokvorst te vervangen of de bestaande te repareren.

De prijs van nokvorsten repareren

De prijs voor het repareren, herstellen of vervangen van nokvorsten is afhankelijk van meerdere factoren. De grootte van het dak en de moeilijkheidsgraad zijn twee voorbeelden hiervan. Omdat ieder dak anders is, is het niet mogelijk om een vaste prijs te noemen voor het herstellen van nokvorsten. Wilt u graag weten wat de kosten zijn voor uw dak? Vraag dan vrijblijvend een gratis offerte aan. Na een analyse kan Hoogervorst Dakwerk de beste oplossing voor uw dak aanbevelen én zorgvuldig uitvoeren.

Contact

We denken graag met u mee