+316 51 99 59 50

08:00 - 17:00

info@hoogervorstdakwerk.nl

Contact via de mail

Over Hoogervorst Dakwerk

Gespecialiseerde dakdekker uit omgeving Leiden

Gespecialiseerde dakdekker

Ik ben Martin Hoogervorst,

20 jaar geleden ben ik begonnen als dakdekker. Wat begon als een zomerbaan is inmiddels uitgegroeid tot een passie voor daken.

Tijd vliegt, de eerste 12 jaar van mijn carrière op het dak heb ik in loondienst vervult. Deze jaren gaven mij de kans om zo veel mogelijk te leren en op te pakken.

De volgende stap was het opzetten van een dakdekkersbedrijf met een compagnon. Dit heb ik 3 jaar met veel plezier gedaan, maar nu is het tijd voor de volgende stap.

Voor-na 1
Dakshingles

Alles wat met daken te maken heeft

Hoogervorst Dakwerk is gespecialiseerd in alles wat met daken te maken heeft. Of het nu gaat om een dakkapel,  zinkwerk, platte daken of een totaal renovatie van pannendaken, bij Hoogervorst Dakwerk bent u aan het juiste adres voor dakwerken in Leiden en omgeving!

In de afgelopen jaren ben ik me steeds meer gaan ontwikkelen in de verduurzaming van monumentale daken. Naar mijn mening komt hier de ambacht voor het vak écht naar boven en kom ik als dakdekker voor mijn gevoel echt tot mijn recht.

Koffie?

Graag meer te weten te komen over wat Hoogervorst Dakwerk voor uw dak kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op om bijvoorbeeld een vrijblijvende prijsopgave te ontvangen.

Ik ben bereikbaar via de e-mail, telefonisch of via het contactformulier.